2011-02-06 11:50:26

Helmikuun ale Fitnesstukussa!

Talven pimeisiin iltoihin on hyvä ottaa apua Fitnesstukun helmikuun alesta! Kampanjatuotteet ovat reilusti alennettuja. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin, sillä tarjolla on niin kreatiinipaketteja, aminohappoja, heraproteiinia kuin massan- ja tehonlisääjiä. Laihduttajille löytyy myös omat alennustuotteensa!

 

DIET FREAK -kampanjapaketti! Tällä paketilla saat itsesi todelliseen kesäkuntoon. Paketissa on 2 pakkausta Diet Pro Advanced -ateriankorviketta, 4 kiloa Whey-100 isoloitua heraproteiinia, Anabolic BCAA -antikatabolisia aminohappoja ja joko Kre-Alkalyn Hardcore tehonlisääjä tai rasvanpolttaja Lose it! Workout (saat valita kumman haluat!). Tällä paketilla tuhoat rasvaa kuin viimeistä päivää!

Voit ostaa myös pelkän 4 kilon Whey-100 juhlapaketin, jonka kanssa saat kampanjahintaan 2 tuotetta ilmaiseksi, sekä vielä yhden bonustuotteen kaupanpäälle! Kampanjan aikana paketin hinta on tiputettu 127,60 eurosta 99,50 euroon!

BSN True Mass on täydellinen paketti kehonrakennuksesta haaveilevalle nuorelle tai vähän vanhemmallekin. Tässä paketissa on kaikki mitä tarvitset harjoitusten tehon lisäämiseksi, lihaskasvun nopeuttamiseksi ja hormonintuotannon maksimoimiseksi. Suosittelemme!

Kannattaa siis käyttää eduksi helmikuun ale Fitnesstukussa! Näitä tarjouksia et voi ohittaa!

Fitnesstukun tarjouksiin »

Arvosteltu: 2.1/5 (117 arvostelua)


Jaa Facebookissa