2010-05-28 09:36:16

Kuinka voittaa kädenväännössä

Ei ole mitään nöyryyttävämpää isojen äijien kesken kuin hävitä kädenväännössä strutsinkaulaiselle pikkupojalle, joka on kuitenkin selkeästi parempi kädenväännössä. Dave DeVoto, Wolrd Arm Wrestling Federationin entinen varapuheenjohtaja selittää, kuinka pienikin mies voi voittaa kädenväännössä:

 

 

Eräs lähes varman voiton takaava tekniikka on nimeltään "the top roll". Suoritustapa on seuraava: Tartu vastustajasi käteen aivan kuin olisit vain tavalliseen tapaan aloittamassa matsia ja etsimässä paikkaa molempien käsille. Taivuta kyynärpäätäsi kuitenkin siten, että käsivartesi on lähes pystysuorassa pöytään nähden - tämä ojentaa vastustajan käden ja vähentää hänen voimaansa heti alusta asti. Kun vääntö alkaa, ala vetää omaa kättäsi kohti nenääsi. Samalla käännä rannettasi siten, että peukalosi "lihaisat osat" painuvat vastustajan kämmeneen. Näin vastustajan ote hellittää hieman ja hän joutuu kamppailemaan kovempaa saadakseen voimaa ohjattua käteensä.

Tällä tavalla voitat kädenväännössä isojakin köriläitä. Parhaat tulokset saat harjoittelemalla, joten ei muuta kuin vääntämään kättä!

Arvosteltu: 2.1/5 (115 arvostelua)


Jaa Facebookissa