2013-03-01 13:33:47

Uudet treenivaatteet tuovat kevään kuntokuuriin lisämotivaatiota

Vaikka Suomessa vielä pakkaset paukkuvatkin, on urheilijoiden aika muutaman kuukauden päästä kaivautua ulos saleiltaan ja kömpiä ylös juoksumatoiltaan - sillä kohta on kevät, uuden ihanan aurinkoisen aikakauden alku ja kovien kesäkuntoprojektien viimeiset metrit. Vielä toki kesäkuntoon pääsemiseksi on paljon tehtävissä, mutta viikko toisensa perään kesän rantakelit tulevat lähemmäs ja lähemmäs.

Kukaties juuri sopivan lisämotivaation kevääseen tuovatkin uudet liikuntaan ja liikkumiseen sopivat varusteet. Verkko on pullollaan hyviä tarjouksia, jotka voivat innostaa sinutkin treenaamaan sen yhden lisäkerran viikossa - tai pidentämään kevään lenkkejä aina viidellä minuutilla per kerta.

Mikäli motivaatiosi on vähääkään taipuvainen ailahtelemaan, ovat uudet varusteet ja vaatteet omiaan antamaan treeniisi lisäpotkua. Juuri maksetut uudet juoksekengät eivät voi maata kaapissa käyttämättöminä ja se ihana uusi treenikassi oikein huutaa päästä mukaan seuraavalle spinni- tai bodypump-tunnille. Kun varusteet ja vaatetus on kunnossa, on treenaaminenkin mukavampaa!

Zalandon laaja valikoima on hyvä paikka tehdä edullisia löytöjä. Zalandon valikoimista löydät kaiken tarpeellisen aina teknisistä kerrastoista treenipaitoihin, -kasseihin, -housuihin ja juoksukenkiin. Löytyypä verkkokaupan valikoimista myös spesifimpejä tarvikkeita lajikohtaisesti muun muassa jalkapalloon, tennikseen, surffaukseen ja golfiin!

Kun tilaa vaatteita netistä, on isona etuna myös hinta. Verkosta tilattaessa säästää helposti pitkän pennin muun muassa merkkivaatteissa. Nikeä, Adidasta, Pumaa, Reebokia ja kaikkia muita laadukkaita merkkituotteita on tarjolla muun muassa Zalandolla jopa kymmeniä prosentteja edullisemmin kuin perinteisissä kivijalkamyymälöissä.

 

Jos tavoitteenasi on kesäkunto, katso myös laihduttamiseen liittyvä artikkelimme.

Arvosteltu: 2.2/5 (119 arvostelua)


Jaa Facebookissa