2011-01-04 13:28:02

Laihdutusvinkit - vinkkejä laihdutukseen

Laihdutus ei ole koskaan helppoa ja siksi tarjoammekin muutamia vinkkejä laihdutukseen. Turvallisinta on tietysti laihtua muuttamalla omia elämäntapoja terveellisempään suuntaan ja syödä pienempiä annoksia kerralla. Laihdutusvinkkimme auttavat sinua pudottamaan painoa vieläkin tehokkaammin, ilman, että joudut siitä itse kärsimään.

Älä tee laihduttamisesta taakkaa itsellesi. Pohdi asioiden tärkeysjärjestystä: Haluatko kevyen olon ja paremman terveyden - vai syödä pizzaa joka ilta? Laihtuminen lähtee aina elämäntapamuutoksesta - pienetkin muutokset voivat auttaa alkuun!

Hyödy päivittäisestä liikunnasta: Käytä rappuja, kävele kauppaan, aloita uusi harrastus, harrasta paljon seksiä, venyttele samalla kuin katsot televisiota, käy koiran kanssa useammin ulkona, pyöräile töihin. Hyötyliikunta on iso juttu ja auttaa, kun tavoitteena on tehokas laihdutus!

Veden juominen on myös tärkeää. Riittävä vedensaanti varmistaa, että nälkää ei synny ainakaan janon takia. Juomalla riittävästi varmistat myös, että aineenvaihduntasi ei hidasti nestehukan takia.

Vältä erityisesti sokeroituja juomia. Niistä saat turhia kaloreita aivan huomaamattasi. Lisäksi sokerijuomat imeytyvät nopeasti ja aiheuttavat kovaa rasitusta ruoansulatuselimistölle.

Vältä alkoholia: Alkoholi sisältää runsaasti energiaa, lisää ruokahalua, vähentää usein liikuntaa ja liiallisesti juotuna saattaa vaikuttaa hormonien tuotantoon.

Syö ruokia, joista oikeasti pidät. Kukaan ei jaksa kaalikeittoa tai lihasoppaa vuoden ympäri. Syö hyvänmakuisia ja terveellisiä liharuokia yhdistettynä hedelmiin ja vihanneksiin. Älä syö itseäsi ähkyksi, vaan syö pikkuhiljaa pieniä annoksia pitkin päivää.

Älä syö tavan tai tunteidesi vuoksi. Kuuntele kehoasi ja opettele tuntemaan reaktiosi. Onko nälkä vaikka oletkin syönyt? Ehkä olet totuttanut kroppasi saamaan liikaa kaloreita. Syöminen kannattaa lopettaa ennen kuin tunnet itsesi täydeksi. Vatsalla kestää yleensä hetken ennen kuin se kertoo sinun olevan täynnä.

Salli satunnainen herkuttelu. Esimerkiksi kerran viikossa tai kahdessa voit pitää päivän, jolloin saat hieman herkutella kaloreita miettimättä.

Lisää alle omia vinkkejäsi laihdutukseen! Kaikki laihdutusvinkit ovat tervetulleita!

Arvosteltu: 2.4/5 (146 arvostelua)


Jaa Facebookissa