2010-06-17 14:28:16

Rasvanpolttajat

Rasvanpolttajia on tarjolla satoja erilaisia. Kaiken informaation ja mainonnan seasta on vaikeaa bongata ne oikeasti toimivat rasvanpolttajat. Kuntoiljat.net onkin päättänyt ottaa selvää ja etsiä sinun puolestasi tehokkaimmat tuotteet.

Monet erilaiset tuotteet toimivat rasvanpolttajina. Voit tutustua kaikkiin esimerkiksi seuraavasta linkistä: Fitnesstukku » Rasvanpolttajat

Miten rasvanpolttajat toimivat?

Rasvanpolttajilla voidaan yrittää vaikuttaa kahteen asiaan: Ensinnäkin voidaan pyrkiä lisäämään energiankulutusta ja täten lisätä rasvan palamista. Toiseksi, lisäravinteilla voidaan yrittää tukahduttaa ruokahalua, jolloin kalorien saanti on vähäisempää. Jälkimmäiseen toimii usein parhaiten nikotiini, jota ei kuitenkaan terveyssyistä myydä laihdutustuotteena.

Rasvanpolttoa yritetään avittaa niin kutsutuilla termogeeneillä. Termogeneettiset tuotteet nostavat kehon lämpötilaa, jolloin energiaa kuluu enemmän ja rasva palaa tehokkaammin. Useat kasvit, kuten chili, aiheuttavat samoja reaktioita ihmiskehossa. Suurin osa rasvanpolttajista sisältääkin jotain kasvia: Muun muassa parsa, teeuutteet, härkäpavut, tarhapavut ja yohimbine ovat suosittuja ainesosia. Ainakin tarhapavulla ja yohimbinella on todettu plasebo-kontrolloiduissa testeissä olevan rasvanpolttoa tehostavia vaikutuksia.

Lähes yhtä suosittua on lisätä laihdutustuotteeseen kofeiinia ja / tai tyrosiinia. Kofeiini on piriste, joka vaikuttaa keskushermoston toimintaa kiihdyttävästi. Kofeiini vaimentaa väsymyksen tunnetta ja lisää vireyttä sekä valppautta.

Efedriini

Efedriinillä on piristäviä vaikutuksia. Sitä on käytetty pitkään muun muassa keuhkoputkentulehdusten ja astman hoidossa - tosin nykyään sen käyttö on vähentynyt, kun hengitysteiden avaamiseen on kehitetty täsmälääkkeitä. Efedriini-kofeiini -yhdistelmän on todettu olevan erittäin tehokas rasvanpolttaja: Se nopeuttaa rasvakudosten vähentymistä ja säästää lihasmassaa laihdutuksen aikana. Efedriiniä ei kuitenkaan myydä Suomessa laihdutustarkoitukseen. Efedriini määriteltiin jo 1970-luvulla kielletyksi dopingaineeksi.Rasvanpolttajien tehosta on huomattavia näyttöjä. Puhtaan ruokavalion hyötyjä ei voida kuitenkaan aliarvioida. Laihdutus tuleekin aloittaa ruokavaliosta ja omien elämäntapojen muuttamisesta. Rasvanpolttajat toimivat vain ja ainoastaan rasvanpolton tehostamiseen.

Animal Cuts - tehoa suoraan Ameriikoista

"Jotain ihan muuta", mainostaa Fitnesstukkukin! Animal Cuts -rasvanpolttajat on kehitetty ilman kompromissejä ja ammatimainen ote näkyy heti! Animal Cuts toimii enemmän kuin termogeenisesti - sen 28 erilaisen aktiivisen aineen avulla saat parhaat tulokset aikaiseksi. Markkinoilta ei löydy mitään yhtä vahvaa ja tehokasta. Animal Cutsia käytetään kolmen viikon ajan yhtäjaksoisesti, 2 pakkausta päivässä. Monipuolinen ja toimiva, suosittelemme!

Fitnesstukku » Animal Cuts

CLA-tuotteet

CLA (Conjugated Linoleic Acid) vähentää elimistön kykyä varastoida rasvaa. Samanaikainen harjoittelu johtaa siihen, että elimistö käyttää enemmän rasvaa energiana. CLA:lla on myös todettu lihasrakentava vaikutus. CLA on aine, jota on lihassa ja maitotuotteissa - mutta ainoastaan pieniä määriä. CLA:n käyttöä suositellaan dieetin aikana, rippumatta urheilulajista. Tehostaa immuniteettiä ja auttaa polttamaan rasvaa.

Fitnesstukku » CLA

Arvosteltu: 2.0/5 (149 arvostelua)


Jaa Facebookissa