2011-09-23 14:58:57

Talvi on tulossa - vitamiineilla voimaa arkeen?

Vitamiinit ja ravintolisät jälleen tärkeä puheenaihe kun syyskuu kolistelee viimeisiään ja talvi on jo aivan ovella. Olemmekin päättäneet itse tänä vuonna ottaa pukkia sarvista: Suoritamme talven mittaan testijaksoja, jolloin käytämme suuria määriä mm. D-vitamiini- ja muita lisiä varmistaaksemme kaikkien vitamiinien ja hivenaineiden saannin läpi talven - mutta otamme talven pimeimpinä kuukausina muutamien viikkojen paussin, jotta saamme havainnoitua vitamiinilisien todellisia vaikutuksia.

Ajattelimme suorittaa testin 3-4 hengen ryhmässä, jolloin jokainen meistä pääsee kokeilemaan, miten puutostilat meihin vaikuttavat. Tarkoituksena ei ole tehdä mitään tieteellistä tutkimusta, vaan ns. "ottaa miehestä mittaa".

Samaan syssyyn voinen nopeasti avautua omasta laihdutuksestani, joka on kokenut pienimuotoisen kolauksen ja takapakkia on jälleen tullut. Tavoitteeni 87-88 kiloa on taas noin 4 kilon päässä, joten pieni lisäpyrähdys olisi nyt paikallaan. Ajattelin jatkaa karppaamista siitä mihin ennen Milanon reissuani jäin, ja nyt todellakin mennään VLCD:nä!

Kaikki tsemppi ja iloinen avustus otetaan vastaan! :)

Arvosteltu: 2.2/5 (119 arvostelua)


Jaa Facebookissa