Luotu:
6.1.2011 02:37:01

Takakyykkylla sarjat 3x200kg

PäivämääräTulos
2010-01-01175
2011-01-02185
2011-02-01180

Tämä on se liike, jonka heikentyminen minua eniten harmittaa (on se huikeaa, kun mies on päästänyt itsensä lerpsahtamaan!! ;D). Kuitenkin nyt olisi tarkoitus saada nuo kovat kolmosen sarjat takaisin sinne 200 kilon paremmalle puolelle - jos vain tuo vasen polvi, oikea ukkovarvas ja oikean jalan nilkan nivelsiteet kestää! :D

22.2.2011 13:42:33
ivar64

kokeile etukyykkyä. se parantaa korsetin pitoa ja tuo ihan uudenlaista koordinaatiota normaali kyykkyyn.

22.2.2011 13:43:54
jtoivonen

Etukyykkyä tulee tehtyä vaihtelevasti takakyykyn ohella, tulokset ei ihan samalle tasolle yllä, mutta tekniikka on puhtaampaa ja auttaa selkeästi! :)

22.2.2011 13:45:14
ivar64

kannattaa myöskin jaksottaa harjoituskausi, vaikka kroppa olisikin tuttu. olen itse treenannut yli 20 vuotta ja luulin, että kropan kuuntelu on selviö, mutta eipäs ollutkaan ja nyt kärvistelen ylikunnossa.

29.12.2011 01:13:00
anonyymi

Which came first, the problem or the soluiotn? Luckily it doesn't matter.

29.12.2011 19:09:20
anonyymi

z46MI5 zewmurwvymtt

30.12.2011 14:58:27
anonyymi

NjJptm , [url=http://zovmoncoeoem.com/]zovmoncoeoem[/url], [link=http://msosopwuvltm.com/]msosopwuvltm[/link], http://qmyhtosvmgxy.com/

31.12.2011 11:58:13
anonyymi

YOY6wK higblgmonyel

31.12.2011 18:02:46
anonyymi

kKU2jm , [url=http://terwpcmaxyzp.com/]terwpcmaxyzp[/url], [link=http://kpgwlxwifnqz.com/]kpgwlxwifnqz[/link], http://yiblginawzuj.com/

28.8.2015 08:29:16
anonyymi

Mine4: Libertarismi tuntuu petarsuvun samankaltaiseen ihmisluonnon muuttamiseen. Ihmisten yhteistyf6n voi mukamas perustua te4ydelliseen vapaaehtoisuuteen ja ve4kivallattomuuteen.LS: Ve4e4rinke4sitys. Libertarismi ei tavoittele ihmisluonnon muuttamista. Saanen virkiste4e4 muistiasi:The Not So Wild, Wild WestLuin kylle4 tuon kahteen kertaan silloin. Kukaan ei varmaan myf6nne4 tavoittelevansa ihmisluonnon muuttamista. Esimerkiksi nimimerkki anonyymin teksti osoittaa muuta. Minusta jopa tuntuu, ette4 anonyymi edellytte4 ihmisluonnon muuttuvan jotta uusi je4rjestys ("vapaa" yhteiskunta) voisi onnistua. Kannatan toki itsekin vapautta, mutta siine4 mielesse4 minke4 professori Miller esitti:1. There is increasing evidence that communities with a chaotic diversity of social norms do not function very well.2. It has become almost impossible now for like-minded people to arrange to live together in a small community with cohesive social norms. 3. Real norms can be sustained effectively only by selecting who moves in, by praising or punishing those who uphold or violate norms as residents, and by expelling those who repeatedly violate the norms. These are the requirements to sustain the type of cooperation called network reciprocity, in which cooperators form local network clusters (communities) in which they help one another.4. While modern multicultural communities may be very free at the level of individual lifestyle choice, they are very unfree at the level of allowing people to create and sustain distinctive local community norms and values.5. Antidiscrimination laws apply, de facto, to everything except income, with the result that we have low-income ghettos, working-class tract houses, professional exurbs.6. One huge benefit of legalizing such diversity is that we might learn what really makes communities work. We can compare different criteria of success across different communities and see what succeeds and what fail.LS: Libertarsimin toinen puoli on vapaat markkinat ja toinen puoli on vapaa yhteistoiminta (talkoot, uskonnollinen toiminta, jne).Le4hes je4rjeste4e4n uskonnollisuus leimataan libertaarien mielipiteisse4 idiotismiksi. Muistan kun mainitsin ere4e4llekin libertaarille hutterismin yhteisf6llisyyden esimerkkine4 toimivasta autonomisesta valtion ohittavasta yhteisf6llisyydeste4 - kommentti oli tyyliin ette4 "minua ei kiinnosta sise4siittoisten hullujen touhut".On tietysti totta, ette4 rivi-kannattajien mielipiteiste4 ei pite4isi ve4litte4e4 liikaa, mutta rivi-kannattajien puheiden ja tekojen kautta liikkeen toiminta ne4kyy useimmiten muille.

20.11.2018 13:59:18
anonyymi

Vaikka monet naiset sanovat, että koolla ei ole väliä (joka joidenkin mielestä ei), kukaan mies ei koskaan sano ei mahdollisuus kasvaa miehuutensa kokoa. Itse asiassa monet miehet ovat tyytymättömiä koko niiden jäsen. Useimmat miehet ovat hieman ujo myöntämään, että ne ovat vain keskimäärin puolella. http://titan-gel.info/titan-gel-miehille-arvostelut-mielipiteet-ja-kommentit#3 Tuoteen neljäs ainesosa on Epimedium Sagittatum . Se on voimakas sukuviettiä kiihottava aine. Sen sisältämä iaroli lisää verenkiertoa penikseen, mikä vahvistaa erektiota ja pidentää sen kestoa. Titan Gel arvioita voiteesta. Mielipiteet Titan Gel -tuotteesta vaihtelevat. Yhdet kehuvat sitä ja toiset kehottavat kiertämään sen kaukaa.


Anonyymi

Späm-esto

Kirjoita kuvassa näkemäsi numero alla olevaan kenttään. Tällä pyrimme estämään mahdollisen roskapostin ja spämmin.

Tavoitteet » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Käyttäjien tavoitteet