20.1.2010

Palveluksen jälkeen.

Vuosi sitten astuessani palvelukseen päätin että kävisin urheilemassa paljon armeijan aikana. No keväällä sitä vielä jaksoi yrittää, mutta Haminan lämpimät kesäpäivät veivät miehen väärille urille vaapa-aikoina ja huurteiset tuntuivat paremmalta idealta. Kuitenkin kotiuduttuani 8.1.2010 elämää on täydentänyt uudella paikkakunnalla uudet tuttavuudet, opiskelu ja se pitkään kaivattu kunnollinen urheilu!  Aloitin tosissaan tammikuun 10. päivä 2010 reenaamaan useammin, vaikka juoksukuntu on kovassa tikissä, cooper menee 3010 ja lenkeillä jaksaa, mutta voimaharjoittelu on saanut taas uuden merkityksen itselläni.  En sen enempiä kirjoittele mitä tein, mutta ajattelin tammikuun aikana kirjotella viikon kahden välein listan mitä olen tehnyt!

Kaikki alkoi siis 10.1 kun oli 9.1 saanut muutettua uuteen asuntoon Vaasaan.

Olin 9.päivä kuluvaa kuuta käynyt hiukan ulkona katsomassa miltä se Vaasa näyttää ja herättyäni 10.1. huomasin kuinka upeat maisemat onkaan käydä lenkillä kämppäni läheisyydessä!

Eli

10.1 lenkki

11.1. meni kouluun tutustuessa.. ei urheilua

12.1 aamulenkki ja illalla salille(ostin 3 kk salikortin 125 €)

13.1 sali

14.1. huh mitkä bileet illalla oli-> krapula, eli ei mitään asiaa urheilemaan!!

15.1 sali aamulla ennen pitkää junamatkaa turkuun

16.1 erotuomarina ottelusa C-I-divari Tepsi-TuTo. Mentiin aika paljon päästä päähän!

17.1 salilla Liedossa ennen bussimatkaa Vaasaan

18.1 salilla

19.1. juhlistin synttäreitä kaffen ja kakun kera ja ei maistunut urheilu

20.1. luennot siirtyny iltapäivältä torstaille, joten salille, jossa kaveri sanoi että sä teet sellasia että iha paikat hajoo! :D

 

joululomalla olin myös käynyt salilla, lenkillä ja hiihtämässä, joten sain siitä jo piristysruiskeen hommaan. Jaksaa tehdä liikkeitä eri painoilla, kuten esim juuri ennen joulua salilla. Vaikkei nyt hirveästi ole saanut lisäkiloja tungettua laitteisiin niin se kilo- 4 kiloa vinopenkissä lisää käsipainoilla lämmittää ison miehen sydäntä. Ja se FIILIS urheilun jälkeen.

 

Huomenna 21.1 varmaankin välipäivä kaikesta, onhan viikonloppuna tiukat 3 Nuorten SM-liigan matsia Raumalla vihellettävänä niin säästellään hiukan ettei paikat olisi rikki sinne lähtiessä.  Ja ens viikosta alkaen otetaan jalat huomioon enemmän saliurheilussa ja heti ku kelit hiukan lämpenee niin mies on tavattavissa lenkkipoluilta vaasassa. Lyödään elokuun testien tavotteeksi cooperiin 3100 ja personal best pisteet lihaskunto testeissä :)

 

Liikunnan iloa ja räväkkyyttä toimintaan. Tehdään tästä yhdessä urheiluvuosi 2010 ja näytetään mitä kuntoilijat.net kävijät pystyvät tekemään.

Treenipäiväkirja » cooper

cooperProfiili: cooper

urheilun parissa viihtyvä tavalline tallaaja, joka vapaa-ajakseen harrastaa jääkiekkotuomarointia, lenkkeilyä ja kuntosalilla käyntiä. Armeija hiukan rajottaa täl hetkel urheiluu mut kunto o kohdallaa..

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja