16.12.2009

Joululoman kunniaksi jalkatreeniä

" Kyykky 3*~8*80kg Prässi 3*10*170kg + sekalaisilla painoilla vähän kaikkea mitä jaloilla keksiikään tehdä ;P Täysillä kuitenkin. Lisäksi penkillä vähän tangon heiluttelua kun eilisestä..."

Lue merkintä »

15.12.2009

Penkkipäivä - alkulämpönä kilpapyöräilyä

"Pakkasesta piittaamatta päätin suorittaa alkulämmittelyt ulkosella uljaan mankelini satulassa. Vain hetken sotkettuani perään liimaantui toisen pyöräilijän valo jota en saanut karistettua vauhdin kiristämisestä..."

Lue merkintä »

12.12.2009

"Juoksin henkeni edestä"

"Aamulla ensin suunnistusporukan äijien kanssa vähän kuntopiirijumppavenyttelyä tms. Siinä lihakset lämpeni mukavasti ja kotiin päästyä (viikonlopuksi siis vierailu vanhempien luona) pistivät saunan päälle..."

Lue merkintä »

12.12.2009

Rokotteen jälkimainingeissa

"Kävinpä sittenkin nappaamassa pahamaineisen sikainfluenssarokotteen keskiviikkoiltana. Perjantaina päivällä päätin taas käydä kokeilemassa salilla kuntoa - muuta oireita kun ei vielä ollut kuin pientä..."

Lue merkintä »

26.11.2009

Iltalenkki

"Kun taas on päivällä aherrettu niska limassa niin reipas puolen tunnin iltalenkki maistui, ajatukset tuulettuivat ja olo on energinen. Ja toki vanhana elämäntapasuunnistajana ehdin matkalla kerran risteyksestä kääntyä..."

Lue merkintä »

23.11.2009

Palauttava päivä

"Viikonlopun jälkeen oli paikat melko jumissa, pahiten reidet ja hartiat, joten eipä tänään viitsinyt repiä => pitkiä sarjoja pienemmillä painoilla. Kyykkytekniikka tuntuu kadonneen jonnekin, täytynee kerrata..."

Lue merkintä »

Treenipäiväkirja » gylppy

gylppyProfiili: gylppy

/me koittaa kannustaa itseään liikkumaan useammin uuden reenipäiväkirjan avulla :P

Motto (yksi niistä): "joka päivä ei oo maratonpäivä"

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja