22.1.2010

3 kovaa salitreeniä putkeen

Oli taas mielenkiintonen viikko treenien suhteen. (Eikä se vielä ohi ole! :))

Tiistaina kyykkyä Educariumissa. 150 kilolla 4x4, todella rankalta tuntu vaikka painoa ei numeroiden valossa hirveesti tangossa ollut. Tämän jälkeen 2x5 yhden jalan prässäilyt - Reidet aivan tunnottomaksi!!


Keskiviikkona penkkausta, leukoja ja pystäriä. Penkissä pari kolmosta 120 kilolla, pystärissä kolmosia 75 kiloon asti. Leuat 2 x 15 (ensin leveä myötäote, sitten hammerina eli neutraalilla gripillä). Päälle rintaa kässäreillä ja vipuvarressa.


Torstaina maastavetoa + komplekseja Kehityksellä.


Komplekseissa yhdistelin vaihtelevasti soutuliikkeitä, suorinjaloin maastavetoa, etukyykkyä, rinnallevetoa, push pressejä.


Kovin sarja maastavedossa oli 22 x 140 kg!!
22.1.2010 20:36:38
jtoivonen

Tohon vetoon olin jopa suhteellisen tyytyväinen, niin harvoin tulee tehtyä pitkiä sarjoja :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja