20.12.2009

3 pvää, 3 treeniä

Jahas, 3 päivää ilman merkintöjä ja siihen olen ehtinyt 3 hyvin erilaista salireissua vetämään.

 

Meni tuo yliopiston sali kiinni niin mulla on pasmat ihan sekasin ja treenit hiukan vaihtuu nyt joululomaks. Golden Sixiä oikeassa muodossaan jatketaan heti kun pääsen tutulle salille taas.

 

Nyt kuitenkin yksjakosella joululoman alla joka toinen päivä hiukan painoja ja liikkeitä vaihdellen. Kovaa ja korkealta, hiukan pienemmillä toistomäärillä.

 

Ja keskimmäinen näistä viimesistä kolmesta oli puhtaasti komplekseja pienellä painolla, eli lähinnä hikijumppaa tanko kädessä - niin pervolta kuin se kuulostaakin.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja