2.1.2010

Uuden vuoden eka treeni

FSR eli taas keskitytään räjähtävyyteen (helpoiten arvioitavissa aivan "pohjasta", muutamat ekat sentit kertoo yleensä eniten suorituksesta), ei suuriin painoihin. Painoa lisätään pikkuhiljaa ja kun liike alkaa hidastumaan liikaa siirrytään yksinkertaisesti seuraavaan liikkeeseen. Hyvänä lähtökohtana on noin 60% maksimista ja siitä pikkuhiljaa rakentaa niin, että vimppa sarja pitäis olla jossain 75-85% paikkeilla - vaikka ei se mullakaan sitä aina ole, kuten kiloista huomaa:

  • Kyykky 3 x 100, 100, 120, 125, 130, 135, 140, 145, 150kg
  • Penkki 3 x 60, 60, 80, 90, 100kg (keskeytys pistävän kivun takia, mut nou hätä tiedän mikä tuolla vasemmalla puolella on venähtäny, ei aiheuta toimenpiteitä)
  • Pystypunnerrus 3 x 40, 40, 50, 55, 60, 62.5, 65, 67.5, 70kg
  • Leuat 10 x 3
  • EZ Hauiskääntö 5 x 5 x ~50kg

 

Ja vielä kaupan päälle kammoksuttavaa fiilistelykuvaa päivän menosta Kehityksen pimeässä luolassa.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja