7.6.2010

Aamulla yläkroppa tukkoon

Oikein nopeeta toimintaa oli tämän aamun treenit. Kunnolla ainakin hartiat ja habat tukkoon... Ei taida pariin päivään tarvita taas yläkroppaakaan treenailla. Huomenna varmaan päätynen salin sijasta lenkkipolulle.

 

Yläkroppaa maanantaina:

  • Penkki 6 x 60, 80, 100, 105, 110, 115kg
  • Pystäri 3 x 8 x 60kg + superina vipunosto 5kg levyillä pos. failureen asti
  • Vinopenkki käsipainoilla 2 x 8 x 33kg
  • KP Hauiskääntö istuen (focus) 3 x 10 x paino?
  • KP Hauiskääntö seisten 2 x 10 x paino?
  • Forkut 4 x 10 x 30kg
  • Ojentajapunnerrus taljassa 1 x droppisetti kuolemaan asti...

 

Näillä tänään!

8.6.2010 13:34:28
jtoivonen

Ainiin, tästä puuttuu:

Leuanveto riipunnasta (dead hang) 3 x 10

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja