20.2.2011

Cheattipäivän jälkeinen turhautuminen?

Eilen oli sitten ensimmäinen virallinen "cheattipäivä" tai oikeastaan pelkkä iltahan se vain oli... Eli kun ollaan parissa viikossa tiputettu useita kiloja niin annettiin kropalle ja mielelle yksi ilta aikaa hieman levähtää ja syötiin vähän kaikkea hyvää ja saunottiin ja rentouduttiin. Fysiologista syytä roskaruoan syömiselle ei ole koskaan ja vielä 2 viikon kohdalle ei muutenkaan cheattipäivälle ole niin tarvetta, vaikka kalorivajeet ovatkin olleet huimat. Kuitenkin henkisestiä tuollaiset cheattipäivät ovat joskus kivoja ja yleensä niistä nauttii täysin siemauksin: Ei kuitenkaan tällä kertaa.

Jotenkin vain kaikki se makea ja se roskaruoka tursi korvista ja nenästä ulos ja ei ruoasta osannut enää nauttia ihan samaan tapaan. Nyt seuraavana aamuna kun ryystelen aamukaffettani, en saa edes aamupalaa kunnolla alas kurkustani. Cheattipäivä olisi siis ehkä kannattanut jättää välistä - tai sen olisi voinut tehdä oikein / fiksusti. Olisi ehkä riittänyt illalla yksi hieman isompi, puhtaista raaka-aineista valmistettu ateria, sekä reippaan kokoinen iltapala ja vähän tavallista tuhdimpi palautusjuoma salin päälle. Nyt kuitenkin tuli kerättyä taas koko viikon edestä nesteitä kroppaan... Noh, eteenpäin sano mummo lumessa, eiköhän tämä tästä vielä iloksi muutu.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja