6.12.2009

Crazy Monkey -kuntopiiri ja pari vetoa lisää

Muutin alkuperäsiä suunnitelmia erinäisistä syistä johtuen. En siis lähtenytkään Itsenäisyyspäivän kunniaksi kyykkäämään - se saa odottaa huomista. Tänään vedin ensin Crazy Monkey -tyylisen kuntopiirin ja siihen 45min kävelyä + hölkkää + välissä pari vetoa.

 

Kuntopiiri oli lyhyt, mutta toimiva. Tuli tehtyä 5 kierrosta (välissä noin 30s tauko), joihin kaikkiin kuului 2 kertaa seuraavat:

  • 10 x Crazy Monkey -kyykky
  • 10 V-istumaannousua
  • 15 räjähtävää punnerrusta
  • 15 lanteennostoa

Yhteensä siis 10 kierrosta tota :) Ihan kivaa vaihtelua taas pitkästä aikaa.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja