14.10.2009

Etukyykkyä ja kevyttä riveä | Väliviikot

Tänään oli taas ihan kovat treenit. Siirryin tuosta maksimivetoisesta treenistä muutamaksi viikoksi pitempiin sarjoihin ja pumppailuihin, jonka jälkeen otan taas Thibaudeaun Beast Buildingin Phase 1:n mukaisesti muutamat seuraavat viikot.

 

Tänään sarjat salilla:

  • Etukyykky - 10x60kg, 10x80kg, 10x100kg, 10x110kg
  • Rinnalleveto - 5x60kg, 5x70kg, 5x80kg, 2x90kg, 2x100kg
  • Yhden jalan prässi - 10x100kg, 2x10x120kg (+kelkka)
  • Pystypunnerrus - 10x40kg, 10x50kg, 10x60kg, 8x70kg --> Lopuksi vipunostot suorilla käsillä ja kunnon burnsit 15x5kg
  • Kuntopyörällä kevyet palauttelut 15min

Tällä mentiin tänään! Huomas kyllä, että eiliset mave + penkkisessiot paino vielä. Huomenna voisin vaikka taas vaihteeksi suunnata lenkkipolulle :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja