28.5.2010

Flunssa? Ei h*lvetissä!

Noniin, kuten tuossa edellisessä postissa tuli avauduttua, niin nyt olisi motivaatiota treenata. Oli kuitenkin tuo 13-14 treeniä 8 päivään sellanen paukku, että eilinen meni täysin palautuessa. Erinomainen päivä kokonaisuudessaan - nukuin 11h yöunet, tein aamulla töitä kotona ja ilta meni nopeasti loistavassa seurassa! :) Ainut ongelma oli tuo hieman tukkoinen ja flunssainen fiilis eilen aamulla - ja sama tilanne on tällä hetkellä: Tuntuu kuin olisi hieman vilustunut jossain välissä. Ajattelin tässä kuitenkin muutaman tunnin työskentelyn jälkeen suunnata salille ja vetää maasta kovaa 4 x 6... Jos vimppa kutonen putoaisi sinne jonnekkin 170-175kg alueelle niin olisin varsin tyytyväinen. Sen verran kauas ollaan tultu parhaista päivistä, etten enää uskalla odottaa mitään järkyttävän kovia tuloksia mistään liikkeistä. Kuten vanha sanontakin kertoo, hiljaa hyvä tulee. Voimat siis treenillä pikkuhiljaa vanhalle tasolle, kyllä tästä miehestä vielä toimiva saadaan! :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja