12.11.2009

Flunssa jatkuu - mutta huomenna katkasen sen *****!!!

Nonih, nyt ollaan tultu siihen pisteeseen, että kohta menee hermot näinkin rauhalliselta mieheltä :D Flunssan takia on tullu totaalitaukoa nyt jo se 5-6 päivää... Ja sitä ennenkin pystyin treenaamaan vain yläkroppaa, koska toi isovarvas on tosiaan murtunut.

 

Huomenna kontrolli, eli polkasen nopsaan röntgeniin... Ja kertovatpa ne sitten mitä vaan niin suuntaan puntille. Voisin nyt vielä tän viikonlopun painella jotain yläkropan treeniä. Saan nimittäin vasta maanantaina lausunnot noista röntgeneistä. TOIVOTTAVASTI MAANANTAINA PÄÄSEE SIIS KYYKKÄÄMÄÄN!

Tosin löin jalkani johonkin ja se on nyt paisunut jalkapöydän kohdalta... Mitä mulle on oikein käyny? Ennen meni vuosikausia ilman mitään flunssaa tai taukoa. Tervettä päivää en oo ikinä nähny (kantapaan rasitusmurtumat, sormet & varpaat murtunu, polvi pitäis varmaan leikata, nivelsiteet katkes ja ne on vieläkin löysät jne.), mutta nyt on menty liian pitkälle!!

12.11.2009 20:25:37
rantis

vanhuus ei tule yksin kuomaseni :D

13.11.2009 11:25:35
jtoivonen

Nonih, mä lähden nyt röntgeniin... Toi jalkapöytä on jostain syystä hiukan muuttunu sinertäväks eli varmaan sekin nyt sit murtunu :D:D:D

Noh, käydään kattoos mitä Mehiläises sanotaan!

Vanhuus ei todellakaan tule yksin, alkaa näköjään kaiken maailman tauteja iskemään :D

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja