23.11.2009

G6 pt. 3

Homma jatkuu, painot nousee pikkuhiljaa. Tuon perinteisen vatsarutistuksen tilalle vaihdoin taljassa tehtävän version, koska ei tollaset 12+ toistomäärät oo mistään kotosin :) Ennemmin vastusta hiukan lisää ja joku progressio alueella 10-12 toistoa x paino.

  • Kyykky 4x10x110kg
  • Penkki 3x10x85kg
  • Leuat 3x12
  • Niskantakaa punnerrus 4x10x ~41kg
  • Hauiskääntö 3x10x ~31kg
  • Vatsarutistus 3x10x50kg

Vielä on varsin kevyttä, tosin penkki tuntuis näistä olevan se rankin... Mikä on kyllä kummallista, koska näillä sarjapainoilla ei vielä pitäis niin pahasti hapotella :/

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja