3.12.2009

Golden Six Gone Bad

 • Kyykky 3x10x125kg + 1x5x125kg jonka jälkeen jäi raudat alas kun meinas tasapaino pettää :D Meni hiukan liian syvälle ilmesesti kyykky ja samalla varoin tuota varvasta. Liikkuvuutta ei löytyny enää lanteista niin alko kaatumaan eteenpäin. Noh, ei vaaraa, vaan hallittu painojen laskeminen tuille.

 • Leuat 3x11
 • Niskantakaa punnerrus 3x8x50kg
 • Hauiskääntö 3x9x35kg
 • Vatsarutistus 3x8x55kg
 • Varvas kunnossa, nou hätä. Kummastutti hiukan miten noin pääsi käymään... Kiskasin päälle pari toistoa etukyykkää 100 kilolla kun kerran jäi vimppa sarja takakyykässä kesken.

  Treenipäiväkirja » jtoivonen

  jtoivonenProfiili: jtoivonen

  Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

  Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

  Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

  Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

  Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)  Ystävällisin terveisin,

  JToivonen

  Hallitse treenipäiväkirjaa

  » Lisää merkintä
  » Oma treenipäiväkirja