4.1.2011

HIdas, mutta varma alku vuodelle

Nyt olisi vuorossa päivä numero 4 vuonna 2010 ja takana on tähän mennessä yksi intervallilenkki ja yksi alakroppatreeni. Tuo eilinen alakroppatreeni ei mennyt aivan putkeen, sillä kyykkääminen tuntui taas ikävästi polvissa. Vedin sen sijaan hieman enemmän maasta. Maastavetokin on tällä hetkellä aika kaukana niistä parhaista tuloksista. Tämän kevään aikana tarkoitus olisi kuitenkin päästä kiinni vanhoihin ennätyksiin ja tehdä uusia. Penkki on ollut hetken aikaa se vahvin osa-alueeni, ja siinä pystyn edelleen nostamaan ihan päteviä lukemia, joten kevään treenin pitää keskittyä enemmän kyllä jalkoihin (+ hieman rintaan rintaan, joka on aina minulla jäljessä...)

 

Tänään sitten vuorossa yläkroppatreeniä!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja