3.8.2010

Hiljaiseloa, mutta treeni jatkuu

Pakko kai tännekin on jotain taas rustailla ettei ihmiset luule, että sivusto on ihan kuollut :D Eli kyllä, olen samaa tahtia painanut treeniä tässä koko kesän ajan: Salilla tulee käytyä noin 3-5 kertaa viikossa. Viimeiset pari viikkoa on mennyt lähemmäs sitä viittä, mikä on kyllä positiivinen kehityssuunta! :)

Nautin tällä hetkellä treenaamisesta täysin siemauksin: En noudata mitään tiettyä ohjelmaa (tämä on niin vastoin sitä minkä puolesta saarnaan, mutta nyt on kesä ja otan näköjään normaalia rennommin) ja treeniseura on ollut mahtavaa; tyttöystävä on innostunut käymään hardcore UG -salillamme ;) Ja hyvin treenaakin! Treenit ovat venyneet tavallista pitemmiksi ja olen tehnyt liikkeitä myös enemmän. Tämä on kesätreeneille ihan positiivinen kehityssuunta! :)

Syksyllä kun joutuu taas yksin käymään yliopiston salilla, treeniaika palautunee takaisin johonkin 45minuuttiin ja teen itselleni taas jonkin progressioon pohjautuvan treeniohjelman!

Nyt kuitenkin pitää taas painaa pari tuntia töitä, sillä joskus 7 maissa olisi tarkoitus lähteä vetämään maasta! :)

Iloista kesänjatkoa kaikille!!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja