30.5.2010

Hyvät pe + la: Maastavetoa ja kyykkyä

Noniin, tuli vedeltyä maasta tuossa perjantaina:

  • Maastaveto: 6 x 60, 80, 100, 120, 140, 150, 165, 175kg
  • Rinnalleveto hängistä: 5 x 10 x 60kg
  • Pohkeet istuen: 3 x 12 x 50kg
  • Ranteet: 3 x 12 x 33kg
  • Vatsat: Lankkua, jne.

Eilen kävin kyykkäämässä KEVYESTI Kehityksellä:

  • Syväkyykky: 4 x 6 x 125kg
  • Tasollenousu: 2 x 12 x 100kg
  • Yhden käden sumonosto: 4 x 20 x (paino?)

Tänään ois tarkotus lähteä vähän penkkaamaan Kupittaalle. Siellä vaan on nykyään aina flättipenkit varattu, että voipi olla, et taas joudutaan penkkaamaan vinoon. Ei se nyt mikään suuri ongelma oo, koska sitä on tässä oman treenikokemuksen aikana tullu tehtyä hiukan vähemmän. Eli tänään rinnalle rasitusta ja pumppaillaan kädet juntturaan!!

 

Ens viikolla ajattelin ottaa taas astetta vakavammin - nyt ois ilmesesti aikaa, eikä oikein parempaakaan tekemistä kuin treenata pari kertaa päivässä. Hyviä treenejä ja voimia kaikille! :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja