8.12.2009

Joulu tulee perjantaina?

En odota joulua. En odota lahjoja. En odota kinkkua. En odota joulusaunaa. En odota lunta. En odota joululomaa. Odotan ensi perjantaita. Odotan lääkärin sanovan, "liikuntakieltosi on ohi". Mitään muuta en odota! Toivottavasti mun joulu tulee jo perjantaina.

 

  • 2h kävelyä
  • Mäkivedot 5x 200m x ~80% teholla

Kovempaa ei mäessä voi vetää, koska kovempaa meneminen vaatis täydellisen keskittymisen juoksemiseen. Tällä hetkellä voimavarat menee siihen etten runno varvasta. Nyt lääkärin suostumus jo niihin koviin treeneihin. Rupee v*tuttamaan tällänen nysvääminen. Ei määrä tunnu korvaavan laatua.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja