16.12.2009

Joululoma alkoi - sitä juhlistettiin salitreenillä!

  • Kyykky 4x7x140kg
  • Leuat 3x10
  • Pystypunnerrus 4x7x60kg
  • PeckDekki 3x6x (jotain kg)
  • Hauiskääntö tangolla 3x10x ~ 36kg
  • Vatsarutistus taljassa 3x8x60kg

Penkkiä oli hinkkaamassa joku varsin hottis fitness-gimuli, joten annoin sen rauhassa touhuta omiaan ja siirryin suoraan leukoihin ja pystäriin. Sen jälkeen penkin olikin vallannut joku "teinikombo" (no oli ne yli 20v. varmaan?), mut enivei :D Tein sit penkin sijasta rintaa muulla tapaa.

 

Muutenkin sellanen tuntuma, etten saa penkkiä osumaan rintaan tarpeeks. Menee ojentajille liikaa. Tästä vois päätellä et ojentajat on vaan liian heikot jos ne ottaa niin kovin hittiä, mutta ei sekään ihan ole keissi. Tekniikka ja ruumiinrakenne sellasia, että saisin rinnasta enemmän irti jos tekisin käsipainoilla. Siihen siis siirrytään varmaan tässä joululoman aikana kun pääsen palaamaan Kehityksen kerhotalon ruosteisiin maisemiin!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja