25.12.2009

Joulupäivän treenit

Aamulla sali, keskityin toistojen kiihtyvyyteen / räjähtävyyteen. Koska sitä nyt kaipaillaan.

  • Penkki 4x5x60kg, 4x5x80kg
  • Rinnalleveto 4x5x55kg
  • Pystypunnerrus 4x5x55kg
  • Medicine-pallon heitto 4x10x4kg
  • Peck Fly 4x12x (kevyt paino?)
  • Ranskalainen punnerrus 5x5x (paino?)

 

Ilalla lenkki:

  • Kävely 45min
  • Mäkivedot 9 x 50-200m

 

Aika ikävä vastatuuli oli alkumatkasta. Alkaa juoksutekniikka taas löytymään ja takareissä riitti tällä kertaa puhtia ihan riittävästi. Yleiskunto ja räjähtävyys täälläkin hakusessa, mutta maksimivauhti tyydyttää jo.

25.12.2009 20:18:36
jtoivonen

Katoin just T-nationistä jonkun videon liittyen konseptiin nimeltä "force spectrum ramping". Erittäin mielenkiintoinen ja vaatii kokeilemista. Sillä sitä räjähtävyyttä parannetaan ja hermosto saadaan taas paremmin kuosiin.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja