14.2.2011

Kesäkunto 2011 - tilannepäivitys

Loistavaa huomenta ja hauskaa helmikuuta kaikille!

Tänää on siinä mielessä hieno päivä, että nyt on jo "pahimmista" ajoista päästy tässä kesäkuntoprojektissa yli ja paino on tippunut melkoista tahtia. Tavoitteena kun oli noin 90 kilon saavuttaminen ennen Kreetan matkaa. Tällä hetkellä painoa on noin 92 kiloa... Ja jos ajatellaan, että joulun jälkeen olin 97 kilon paikkeilla ja vielä uudenvuodenkin jälkeen 96 kilon kohdilla, niin pitää sanoa, että laihdutus on ollut tehokasta.

Oikeastaan vasta viimeiset puolitoista viikkoa olen ollut ERITTÄIN tehokas. Sitä aikaisemmin paino putosi pikkuhiljaa yrittämättä. Nyt kun olen panostanut kunnolla, niin paino on pudonnut viikossa pari kiloa. Tämä ei aina ole hyvä juttu, mutta olen yrittänyt pitää huolta nestetasapainoista, hyvien rasvojen saamisesta (Omega-3:t kovassa käytössä), treenistä ja riittävästä proteiinin saannista.

Toivottavasti paino ei siis putoa kovin paljoa lihaksista, vaan rasvoista ja nesteistä. Tästä vielä tarkempaa päivitystä kevään kuluessa.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja