3.1.2011

Kesäkunto 2011: Lähtötilanne häkellyttävä

Nyt on jouluruoat takanapäin (vimpat jämät tuosta 6,5 kilon kinkusta laitoin eilen jauhelihan ja makkaran kanssa sekaisin ja upotin mukaan vielä purkillisen salsaa... Syntyi aika tuhdit iltapalat kyseisestä sekametelisopasta) ja uutta vuottakin vietettiin makoisissa merkeissä. Tammikuu tarkoittaa monelle meistä kahta asiaa: 1) Tipattomuutta ja 2) Kesäkunto 2011 -projektin aloittamista. Minulla kesäkunto 2011 alkaa 96,2 kilon aamupainolla. Toivon tosin, että osa tuostakin on vielä viikonlopun ja vuodenvaihteen juhlinnan jälkimainingeissa sitoutuneita nesteitä. Tästä se alkaa ja tavoite on ensimmäisen viikon aikana päästä nesteistä eroon. Sunnuntaiaamuun mennessä uskon olevani jälleen alle 94kg.

Kokonaistavoite ennen kesää ei ole vielä selvillä. Kesäkunto 2011 -projektini ensimmäisessä vaiheessa tarkoitus on pudottaa paino 90 kiloon ja sitten pohtia tarkemmin mitä haluan viime kädessä saavuttaa.

Eilen kävin todella pikaisella lenkillä - vetämässä intervalleja noin 20 minuutin ajan.

Tänään olisi tarkoitus suunnata tyttöystävän kanssa salille. Minulla olisi vuorossa alakroppatreeniä, mutta polvi on viime aikoina vihoitellut tavallistakin enemmän.

Olen samalla miettinyt, pitäisikö Kesäkunto 2011:n alla nyt ruveta taas postailemaan tänne oikein tuloksiakin, vai onko tämä läpätys riittävästi? :D

3.1.2011 13:10:59
jtoivonen

Kuvan eläin ei liity tapaukseen.

6.1.2011 00:03:09
mapy

Huh, onneks tammikuu ei tarkota mulle kumpaakaan, vaan läskileiriä :) Kannattaa laittaa tuolta valikon "Tavoitteet"-kohdasta tulosseurantaan oma edistyminen. Kuulin ylläpidolta huhua, että tavoitteita voi liittää myös treenipäiväkirjan yhteyteen reilun viikon päästä :D

6.1.2011 13:02:24
minnako

tsemppiä operaatioon sulle ja tyttikselle! :)täällä on oltu pari viikkoa kipiänä, mut lauantaina suunnataan taas salille... ja perjantaina sekä sunnuntaina juostaan pitkää lenkkiä. treeni-iloa!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja