17.12.2009

Kevyt aamulenkki ja kuntopiiriä

Naapurin kakara herätti mut itkullaan siinä noin 07.00... Päätin suunnata pakkaseen koettelemaan tota varvasta taas hiukan. Pitäis päästä takasin vanhoihin lenkkeilytapoihin kun tässä on nyt monen monituista viikkoa otettu löysästi.

  • Kävelyä 45min
  • 5 x mäkiveto

Siitä sitten kotiin ja päälle rivakka kuntopiiri. Vedin 4 x 5 kierrosta seuraavaa (yhteensä siis 20):

  • 10 x Crazy Monkey -kyykky
  • 10 x Vatsarutistus
  • 10 x Mountain Climber
  • 10 x Etunojapunnerrus
  • 10 x Polvennosto
  • 10 x Hyppykyykky
  • Pikapika-venyt takareiskoille

Eli toi aina 5 x putkeen ja sit pieni tauko. Vettä kulaus ja uus viiden setti. Pientä poltetta tuntu reisissä. Tarkotustan oli vaan saada sykettä ylös ja lihaa liikkeelle ilman että kerääntyy turhaan happoja lihaksiin - että jaksaa huomenna taas kyykätä. Ihan hyvä setti.

 

Ajattelin kuitenkin joululomalla varmaan siirtyä komplekseihin välipäivinä salilla. Lisää aikaa siellä raudan alla, mutta ilman, että vaikutetaan noihin päätreeneihin.

 

Katotaan mitä siitä sitten tulee.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja