4.11.2009

Kitkuttelua murtuneen varpaan kanssa

Treeneistäni on nyt virallisesti tippunut pohja alta. Käyn kyllä lähes joka toinen päivä veivaamassa, yleensä rinta- ja selkäpainoitteisesti, koska niillä alueilla on muutenkin ollut puutteita... Mutta jotenkin sarjat ovat rankkoja ja kaikki tuntuma on kadonnut.

 

Tänäänkin otin 10x100kg penkissä... Ja se oli täyttä tuskaa... Ei sen pitäisi olla...

 

Muutenkin fiilis hieman kadoksissa tuon varpaan takia... Ne tutut intervallit kun jää suorittamatta eikä lenkille muutenkaan pääse - niin jotenkin vaan veto loppuu.

Noh, enää hieman yli viikkoa tätä kitkuttelua. Sitten päästään takaisin lenkkipoluille.

 

Ei mulla muuta tänään.

 

~Over and Out~

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja