28.2.2011

Koko kroppa kerralla

Tänään pitäis lähteä vetämään koko kroppa kerralla. Ikävä kyllä sillä salilla jonne tänään suuntaan ei ole ollenkaan mahdollisuutta kyykkäämiseen, joten taitaa sitten ainoaksi vaihtoehdoksi jäädä raskaat prässäilyt ja siihen päälle sitten reidenojennukset ja polvenkoukistukset. Ei nekään huonoja vaihtoehtoja toki rasituksen kannalta ole, mutta olisin kaivannut tuota tekniikkatreeniä ja astetta kovempaa hormonaalista vastetta kyykystä.

Kuitenkin yläkroppa menee tälläkin salilla ihan hyvin. Tarkoitus olisi siis ensin puskea alakroppa täysillä piippuun ja sitten ottaa vielä päälle yläkropan pumppailut. Tämä siksi, että huomenna ja ylihuomenna jää treenit omista menoista johtuen väliin - ja edellisestä alakroppatreenistä on jo liikaa aikaa. Tulee liian pitkää taukoa jos en puske tänään kaikkia lihaksia kunnolla menemään. Prässäilyjen jälkeen siis varmaan KP-vinopenkki, pek dekki ja hiukan habailua. Sitten päälle makoisat saunat ja avot, olenkin valmis nukkumaan.

Meni sen verran pitkään eilen Oscars-valvojaisissa, että väsy painaa nuorenkin miehen silmää. Jatkan tästä kahvin voimalla - palaillaan taas muutaman päivän päästä astioille!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja