29.11.2009

Kova kuusikko

Ai jumalauta, mikäköhän mulle tänään oikein tuli...

  • Kyykky 4x10x120kg
  • Penkki 3x10x ~86kg
  • Leuat 3x9
  • Niskantakaa punnerrus 4x10x45kg
  • Hauiskääntö 3x10x ~31kg
  • Vatsarutistus 3x8x55kg

Aivan un-fkin-believable.... Painot ei vieläkään oo läheskään sillä tasolla mihin tänä talvena PITÄÄ päästä - mutta olo on todella karmea tällä hetkellä. Meinas jossain vaiheessa jo melkeen... niinno... tulla aamupala kurkkaamaan... Mut taistelin sit treenin läpi :)

 

Yks mikä voi vaikuttaa tietysti oli toi aamukahvi... Ens kerralla pidän aamupalan ja treenin välillä hiukan pitemmän välin....

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja