20.11.2009

Kultainen kuusikko pt. 2

Homma jatkuu, vaikka olikin tänään ihan voimat poissa huonosti nukutun yön ja huonon ruokapolitiikan takia. Ihan hyvin silti jaksettiin painaa :) Toivottavasti se eka oikeesti kova treeni tuleekin vasta jossain 3-4 vkon päästä :D

 

Kyykky 4x10x105kg

Penkki 3x10x82,5kg

Leuat 3x12

Niskantakaa punnerrus 4x10x ~41kg

Hauiskääntö 3x10x ~31kg

Vatsarutistus 4x20

20.11.2009 16:18:10
jtoivonen

Ja isken nyt aluks sittenkin kyykkyyn 5kg aina painoa lisää joka treeniin... On melkeen liian kevyt tällä hetkellä, mut hyvä kait se on vähän viel varvasta varoa. Samalla tulee rakennettua pohjaa pitkälle progressiolle.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja