4.7.2010

Kupittaa kutsui aamutuimaan

Jaa-a, eipä oo taas pitkään aikaan tullu tänne kirjoteltua mitään. Toisaalta on ollu kyllä reenirintamallakin hiukan rauhallisempaa: On toki tullut treenattua tasaiseen tahtiin, mutta ei kuitenkaan ihan joka päivä, kolme-neljä kertaa viikossa ehkä noin keskiarvona - parit tehokkaat pyörälenkit ja pari salia tällä viikolla tullu painettua :)

Yläkroppatreeni Kupittaalla aamu 10-11 maissa:

  • Penkki 6 x 60, 80, 90, 100, 105, 110, 115kg
  • Pystypunnerrus 8 x 50, 55, 60, 65kg
  • Leuat 2 x 10 ihan alhaalta (dead hang)
  • SMITH Penkki 6 x 40kg, 3 x 6 x 60kg (pysäytyksellä)
  • KP Penkki 3 x 8 x 25kg
  • KP Hauiskääntö 2 x 10 x 20kg (per käsi)
  • Hauiskääntö EZ-tangolla 3 x 10 x 40kg
  • Ojentajapunnerrus ylätaljassa 2 x 12 x paino?
  • Vatsarutistus koneessa 3 x 10 x paino?

Aika tavalla pisti miehen puuskuttamaan kun painoin liikkeestä toiseen minimaalisilla pysäytyksillä, hyvä treeni, hyvä fiilis! :)

4.7.2010 19:56:42
jtoivonen

pysäytyksillä = palautuksilla

Ei ajatus kulje tässä kuumuudessa. :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja