1.12.2009

Kuusikosta tuli viisikko

Treeni jatkuu totuttuun tapaan, mutta tänään salilla oli taas jotain mielenkiintosta porukkaa hinkkaamassa penkkiä tunti toisensa jälkeen putkeen joten päätin skipata sen tänään.

  • Kyykky 4x10x122,5kg
  • Leuat 3x10
  • Niskantakaa punnerrus 3x10x45kg + 1x12x45kg
  • Hauiskääntö 3x8x35kg
  • Vatsarutistus 3x20

Leuat aivan järjettömän kevyitä jopa leveellä myötäotteella. Neutral gripillä (eli ns. hammerilla) toi kybä menee ilman hyytymistä... Pitäis jossain vaiheessa kokeilla että paljonko se toistomaksimi ois :)

 

Kyykkyyn nyt sitten aina 2,5kg lisää per treeni. Viralliseks tavotteeks asetettu 4x10x150kg tämän talvikauden aikana.

2.12.2009 13:52:49
mapy

Mites noi kyykyt tehdään? Tarviiko puristaa? Aika pitkiä sarjoja, ettei varmaan mitään jäätävää räjähtävyyttä haeta? :D

2.12.2009 18:51:42
jtoivonen

Joo, ei nois voi hakee mitää kauheet räjähtävyyttä... Aluks hiuka voi räjäytellä ja vetää koko sarjan ilma et pysähtyy missää vaihees... Mut vimpan sarjan vimpat vaatii jo keskittymist :D

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja