6.1.2011

Loppiaisena lepoa

Tervehdys taas kaikille!

Taas on tullut treenattua: Sunnutaina käväisin intervallilenkillä, maanantaina salilla, tiistaina salilla ja eilen salilla! Aivan yllättäen saimme tyttiksen kanssa eilen päähänpiston, että kun lähdemme salille tekemään tunnin pituisen hikitreenin, niin voimme hiukan nautiskella jotain makeaa iltasella. Laihduttajalle tämä ajattelutapa on erittäin vaarallinen, ja muistuttaisin kaikkia tässä samalla, että on todella helppoa yliarvioida treeninaikainen kalorinkulutus ja aliarvioida syömisten kalorimäärät. Noh, me kuitenkin uskomme, että tiedämme mitä teemme ja mitä tavoittelemme, joten kunnon treenit ja niiden päälle hieman makeaa ei haittaa pitkän aikavälin tavoitteitamme. Varsinkin kun seuraavan kerran herkkuja on tarjolla aikaisintaan muutaman viikon kuluttua.

Anyway, postauksen tarkoitus oli korostaa, että tänään levätään! Olen koko päivän tähän asti pohtinut, että pitäisikö lähteä lenkille - mutta nyt on kuitenkin sellainen olo, että parempi keskittyä työntekoon tänään ja käydä kävellen vaikka kaupassa. Lenkkiä ei siis ole tiedossa ja salille ei suunnata tänään. Otinpa tuossa pienet päikkäritkin ja nyt litkin iltapäiväkaffetta... Palailen taas astioille kun on lisää asiaa treenistä tai siitä miten laihdutus etenee! :)

Hyvää loppiaista kaikille!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja