11.1.2011

Maastavetoa ja reidenojennuksia

Tervehdys Suomen bodarikansa!

 

Eilen oli taas vuorossa "jalkapäivä", joka hieman vesittyi, kun samalla 3x3 metrisellä salilla oli yhteensä 6 ihmistä. Ahdasta tuli ja annoimme "oikeille" urheilijoille tilaa, joten päädyin tekemään maastavetoa. 180 kilolla menee vitosen sarjat suht kevyesti, joten sarjapainojen kasvattaminen kohti sitä 2 markkaa on ajankohtaista. Perässä ollaan siis vanhoista tuloksista ja rutkasti, mutta kehitystä tuntuu taas tulevan. Muina liikkeinä oli vatsoja, reidenojennuksia yms yms.

Tänään olisi tarkoitus lähteä penkkaamaan 4x6x115kg. Eli ei siinäkään olla vielä hurjissa lukemissa, vaan tasaisen tappavaan tahtiin joka treeniin aina lisätään painoa 2,5 kiloa. Sitten kun alkaa 4x6:et olla siellä 125 hujakoissa niin olen ihan tyytyväinen! :)

Nyt kahvia ja välipalaa!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja