17.10.2009

Maastavetoa ja rinnallevetoa kevyesti

Jaahas, vielä jos vaikka ens viikon vetäis näitä pitempiä sarjoja. Ainoastaan tuon rinnallevedon kanssa olen vetänyt lyhyempääkin settiä, koska se on niin uusi tuttavuus --> Eli pitäis oppia hallitsemaan kroppaansa myös noitten "raskaampien" malmien kanssa.

Sarjat 16.10.2009:

  • Maastaveto 10x60kg, 10x100kg, 5x140kg, 10x160kg
  • Rinnalleveto 5x60kg, 5x80kg, 2x90kg, 2x100kg
  • Hammerkääntö 3x10x22,5kg
  • Forkut penkillä 4x10x25kg
  • Vatsat taljassa 2x10x55kg, 1x10x60kg
  • Kuntopyörää ~10min loppuun kevyesti, ettei iske jälkihiki heti :)

Kevyttä reeniä siis. Puristusvoiman kanssa yllättävän paljon ongelmia maastavedossa. Mankkua en ole vähään aikaan käyttänyt ja ote tuntuu lipsuvan noissa kympin sarjoissa jo siinä 6-7 kohdalla. Sattui nyt käymäänkin niin, että sarjan aikana kämmenestä irtosi noin 1cm x 2cm kappale... TSIISUS SENTÄÄN! Taas saa leikkiä kotilääkäriä ja paikkailla itseään <3

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja