23.12.2009

Mapyn kanssa Kupittaalla

Vaihtelua treeniin ja suunnattiin Kupittaalle Mapyn kanssa. Vähän oli laiskan olonen treeni, mutta silti tällä hetkellä vielä jotenkin veto poissa. Tiedä sitten johtuuko se tosta joulusta :D

 

  • Penkki 10x60kg, 10x80kg, 6x100kg, 3x3x120kg
  • Leuat leveällä myötäotteella 3x10
  • Pystypunnerrus 10,8,8 x 60kg
  • Yhden käden soutu 10 x (paino?)
  • Kyljet 8,10 x (paino?)
  • Vatsarutistus koneessa 2x10x59kg
  • Forkut penkillä 2x8x40kg
  • Forkut takaa seisten 8x40kg

Mahtokohan ne sarjat olla tonne päinkään?

 

Huomenna aattelin vetää heti joulurauhan julistamisen ja riisipuuron jälkeen reenit vanhalla Kehityksen Kerhotalolla. Sieltä sit kotiin lepäämään, saunomaan ja sit kunnolla jouluruokia kitusiin!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja