13.12.2009

Muutoksia progressioon

Samaan tapaan ollaan hinkattu nyt 4 viikkoa putkeen. Teen pienen muutoksen, jolla uskon saavani buustia niin motivaatioon kuin treenitehoonkin (pitkät sarjat ei oo koskaan ollu mun juttu!). Rakennan progressiota nyt hetken aikaa tyyliin: 4x6 -> 4x7 -> 4x8 -> 4x9 -> 4x10. Painot pidän samana. Kun saavutetaan 4x10 niin lisää malmia ja takasin 4x6. Leuoissa yritän saada kunnolla täyden ROM:n - pysäytän alhaalla ja kädet kevyesti lukkoon. Tuntuis ottavan paremmin selkälihoihin, vaikka silti meni leveellä myötäotteella suht kivuttomasti 3x10. 

 

  • Kyykky 4x6x140kg
  • Penkki 3x6x100kg
  • Leuat 3x10
  • Pystypunnerrus 4x6x60kg
  • Hammerkääntö 3x10x jotain kiloa
  • Vatsarutistus taljassa 3x8x60kg

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja