6.11.2009

Muutoksia suunnitelmiin flunssan takia.

Eipä kyllä mennä vieläkään parempaan suuntaan... Murtunut varvas alkaa jo tuntumaan selkeästi paremmalta, mutta nyt iski jonkinsortin flunssa.

Kurkku kipeä ja ääni mennyt... Toivottavasti menee ohi muutamassa päivässä, mutta en viittis kauheesti ottaa riskejä ja pahentaa tautia - kun noita kaikkia tauteja on sattumoisin liikkeellä nyt :)

Suorastaan v*tuttaa tää tilanne tosin... Vielä 2 viikkoa sitten tuli vähintään se treeni per päivä ja nyt joutuu makaamaan kotisohvalla.

Kait tää tästä, enää viikko liikuntakieltoakin jäljellä! :)

6.11.2009 12:15:11
mapy

Hyvää se lepo tekee välillä :) Pysyy mielenterveyski kunnossa, ku makailee vaan sohvalla :D Sul on sit ihan tollasel asteikol lämpömittari, ettei varmaa tiedä, onko kuumet vai ei :D

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja