25.11.2009

Olo on kuin rekan alle jääneellä...

Eli ilmeisesti toi flunssa hiukan tekee paluuta... Aamulla jo olin ihan tukossa, mutta pakko oli veivata treenit kunnialla läpi.

  • Kyykky 4x10x115kg
  • Penkki 3x10x85kg
  • Leuat 3x8
  • Niskantakaa punnerrus 4x10x45kg
  • Hauiskääntö 3x10x ~31kg
  • Vatsarutistus 3x10x50kg

Pari kommenttia:

- Leuoissa koitan nyt alottaa hiukan alempaa ja lähden rakentamaan siihen hiukan paremmin progressiota.

- Tällä kertaa ihan täysin päinvastanen treeni ku viimeks: Penkki kevyt ja kyykyt rankat. Ens kerralla molemmat on sitten kevyitä? Innocent

- Tuossa pystärissä / niskantakaa punnertelussa en saanut 42,5kg:ta tankoon, koska ne helveten tankojen päät on vääntyny soikeiks... Eli 1,25kg lätyt ei mahdu, mutta 2,5kg menee jo. Olin myös yllättynyt kuinka kevyeltä toi tuntu.

Jos vertaa viime vuoden vastaavaan ajankohtaan ja G6:een niin nyt ollaan alotettu kovemmsita painoista ja progressio on ollu nopeempaa... Pelkään, että se kostautuu jossain välissä... Mutta kyllä viime vuoden tulokset ohitetaan silti kevyesti! :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja