22.3.2011

Paino putoaa, mutta koska alkavat juoksutreenit?

Huhhuh, tulipa taas taukoa kirjoitteluun, vaikka ei ollut tarkoitus!

Treenailtua on tullut tasaista tahtia taas. Ja käytiin tyttiksellekin ostamassa uudet juoksukengät, hienot Asicsit! :) Mä olen saanut painoa alas noista joulun hirmupainoista (tai no ajatellaan et viikko Pariisissa toi pari kiloa, joulu pari, väliviikko ja uusivuosi hiukan ;D) tullut alaspäin jo lähes sen 8 kiloa... Viime syksynä tais pahimmillaan aamupaino olla melkeen 100 kiloa, mutta nyt edellispäivänä samainen vaaka näytti enää 90,2. :) Eli alan taas olla neuvolapainoissa. Eihän mies nyt oikeasti voi painaa alle 90 kiloa?!

 

Mutta katsotaan tippuuko vielä. 88 kiloa on ehdoton alaraja, mutta sen voisin myös samalla asettaa tavoitteeksi. Huomenna kuitenkin taas salille pumppailemaan yläkroppa ja päälle kunnon löylyt! :)

23.3.2011 08:45:10
ivar64

samaa mieltä, alle 100 niin tuntuu, että on keijukainen.

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja