21.3.2010

Päivitys pitkästä aikaa

nonih, sitä on oltu pitkään hiljaa kun on ollut niin paljon kaikkia omia kiireitä eikä vaan oo jaksanu kirjotella.

Treeni kulkee samaa rataa kuin ennenki, noi kolmosen lyhyet sarjat on vaihdettu 5 x 5 :iin ja siitä mennään varmaan tyyliin 5 x 5 -> 5 x 6 ------> 5 x 10 asti ja katotaan mikä sillon on tilanne.

Maastavedossa otin tossa sen 5 x 6 x 150kg ja tuntu todella kevyeltä. Palautuksiin en minuuttia enempää käyttänyt kertaakaan, vaan nopeella vaan eteenpäin.

 

Lenkkeilykin on maistunut ihan ok, eli treeniä treeniä treeniä nyt vaan koko kevät ja toivottavasti saadaan rasvat sinne 5-7% paikkeille ennen "rantakautta" ;)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja