14.11.2009

Paluu salille - Flunssa painaa vielä

Otsikkokin sen kertoo. Nyt tulee 3 viikkoa täyteen tosta varpaan murtumisesta (vielä viikko liikuntakieltoa jäljellä!) ja yli viikon verran oli totaalilepoa ton flunssan takia... Ei se vieläkään täysin ohi ole, mutta pakko oli päästä hiukan jumppailee ja pumppailee.

 

Jos painoja ajatellaan, niin treenin OLISI pitänyt olla kevyt:

  • Leuat leveällä myötäotteella 4x10
  • Penkki 2x10x60kg, 3x10x80kg
  • Pystypunnerrus 2x10x40kg, 1x8x60kg
  • Hammer-kääntö 2x10x20kg per käsi
  • Ojentajapunnerrus ylätaljassa 1 x droppisetti

Nii-in... 3 viikkoa sitten toi olis ollu palauttava treeni... Ei se nytkään mikään järkyttävän kova ollu, mutta rauta paino aivan helvetisti. Suorastaan v*tuttaa tämmönen voimattomuus :)

Noh, kyykkäämään pääsen siis aikaisintaan viikon päästä. Toivottavasti kunnon treenillä saan kuitenkin voimatasot nousemaan takasin tolle aikasemmalle tasolle suht nopeesti :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja