5.12.2009

Pari vetoa, 45min kävely + hokihölkkä, 45min pyöräily

Hiukan kokeilin miltä tuntuu vetää pari pyrähdystä. Tässä on nyt se 5-6 viikkoa kävelty oikean jalan oikealla reunalla ton murtuneen varpaan kanssa... Tuntuu siltä ihan ku pitäis taas opetella uudestaan kävelemään normaalisti.

 

Ihan hyvä setti kuitenkin loppujen lopuks. Vedot tuntu yllättävän kevyiltä. Luulin, että olis näin tauon jälkeen painanu enemmän, mutta ei! :)

 

Ja kun ei varpaalla saa vielä täysiä painaa niin korvataan laatu sitten määrällä. Siks toi pyöräily vielä tohon päälle että edes jonnekin 1½h pintaan päästään. :)

 

Kokonaisuutena ok, nyt reisille lihashuolto, että jaksaa huomenna kyykätä.

 

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja