4.6.2010

Parin päivän tehotreenit

Ma-ke meni Gdanskissa, jossa ei kyllä ehtinyt edes ajattelemaan treenaamista. Nyt pusken to+pe sellaset setit ettei mitään järkeä, koska sitten la+su menee Tampereella, jossa en myöskään ehdi treenaamaan.

Torstai

Aamulla: Penkki, pystäri + superina vipunostot suorin käsin, vipuvarsipenkki, hauis ja ojentahat.

Iltapäivällä: Takakyykky, etukyykky, pohkeet, reidenojennus + -koukistus

Alkuilta: Ensin kevyesti paikkoja auki lenkin muodossa. Noin tunnin kevyt hölkkä + veny.

Loppuilta: ~45min palauttava kävelylenkki

 

Perjantai

Tähän mennessä: Maastaveto, rinnalleveto, ranteet, vatsat

Jossain vaiheessa ois tarkotus eksyä vetämään muutamat intervallit / mäkivedot. Ja sitten taas illalla varmaan palauttavaa kävelyä pitkin Aurajoen rantaa... Nyt jo kyllä sellanen fiilis ettei mitään jaksais tehdä ja kohta pitäis kokata, tiskata & siivota... Noh, kun saa vähän ruokaa masuun niin ehkä iltalenkkikin sujuu ilman sen suurempia taisteluita :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja