29.1.2010

Parit puntit jälleen kerran

Jääny lenkit taas pikkasen taka-alalle... Käväsin mä tossa yhdet kunnon intervallit vetämässä ja paljon on tullu käveltyä paikasta toiseen. Hyvä niin, koska hyötyliikunnalla varmaan saa pari kiloa keposesti kevään aikana pois rasvoista :)

 

Pari päivää sitten otin kunnolla jalat, etukyykkää 125 kilolla ja yhden jalan prässiä.

Eilen en päässy salille (prkleen kurssit ja naistenvuorot!) niin kokeilin paria punnerrushaastetta ja loppujen lopuks iskin 750 punnerrusta ennen lähtöä viihteelle! :D

Tänään kävin sit pumppailees olkapäät ja haukkarit kunnolla, että saadaan tohon eiliseen hiukan vastapainoa. :)

29.1.2010 18:15:36
jtoivonen

Ja jokaseen punttitreeniin aina se 10min kuntopyörällä loppuun kiihtyvällä tahdilla... Kokeillaan sillä poltella hiukan ylimääräsiä pois tosta vyötäröltä!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja