8.6.2010

Sali vaihtui spontaaniin kävelyreissuun

Piti tänään aamulla suunnistaa salille vetämään maasta + rinnalle. Kuitenkin suunnitelmiin tuli muutoksia kun sain kyydin Kaarinan Nordeaan. Piti hoitaa alta hiukan pankkihommia, jonka jälkeen ajattelin ottaa bussin ja suunnata Educariumin salille.

 

Kuitenkin viime hetkellä kävelin pois bussipysäkiltä ja päätin lähteä apostolinkyydillä kohti Turkua. Pienen seikkailun ja metsäreittien säestämänä vauhdikasta kävelyä hieman päälle 1½ tuntia ja nyt kotosalla! Välillä on kiva nauttia kesästä tälläkin tavalla! :)

 

Salille sitten taas huomenna!

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja