17.6.2010

Selkä väsynyt - räjähtävyyttä kehiin

Ajattelin ensin, että voisin tänään kokeilla jotain "maastavetohaastetta", esimerkiksi 30min ajan vetää 30 sekunnin välein 140-150 kilolla ykkösen tai vastaavaa... Aloitin 155 kilolla ja taisin noin 20 toistoa ehtiä tehdä (aikaa meni tosin joku 6-7min eli kiirehdin) ennen kuin iski kunnon kramppia alaselkään... Oli pakko höllätä menoa.

Pienen tauon jälkeen kuitenkin kulmasoutu 90 kilolla ja räjähtävä rinnalleveto 55kilolla (hängistä) maistuivat. Noita rinnallevetoja tais tulla tehtyä 10 x 5 x 55kg eli todella lyhyttä sarjaa, mutta minimaalisilla lepotauoilla. Treenin lopussa olin jo aivan kuollut ja sydän hakkasi tuhatta ja sataa. HUHHUH!

Sain juuri täällä vanhempieni luona salaatit tehtyä ja perunat pestyä. Kohta pihviä grilliin ja sauna päälle. Sapuskaa ja saunomista siis tiedossa vielä tänään! :) Saunan jälkeen taidan kuitenkin suunnata takaisin Turkuun omalle kotisohvalle seuraamaan illan Ranska-Meksiko -futismatsia!

 

Huomenna lienee taas penkkipäivä! Yritän muistaa postailla tänne päiväkirjaan siitä huomenna lyhyehkön merkinnän! :)

Treenipäiväkirja » jtoivonen

jtoivonenProfiili: jtoivonen

Ikää alkaa tällä pojanklopilla olla jo alun toistakymmentä. Reiluun pariin kymppiin mahtuu sitten muutamakin eri urheilulaji. Tosin en ole niitä ihan samanlaista katrasta kerännyt kuin tuo Mapy.

Omaan repertuaariini ovat ajan mittaan kuuluneet muun muassa jalkapallo ja lentopallo, sekä vapaamuotoisemmin sulkapalloa, pyöräilyä ja yleisurheilua. Muutaman itsepuolustuskurssinkin olen käynyt läpäisemässä ja pääosin voimankäytön parissa vietin myös kokonaisen vuoden intissä.

Tällä hetkellä aika menee pääasiassa punttisalilla ja lenkkipolulla. Eritoten intervallit ja vauhtikestävyyslenkit ovat olleet pravuurini (- tai ehkäpä en vain jaksa sitten pariakymmentä minuuttia pidempään juosta! ;))

Punttia tulee harrasteltua se 2-6 kertaa viikossa, riippuen täysin jaosta, treenikaudesta ja oman kropan reaktioista. Joskus veivataan pitkää pumppia ja toisinaan otetaan kovia ykkösiä, kakkosia ja kolmosia. Kaikki on suhteellista ja omaa kroppaa pitää kuunnella.

Tulen myös luultavasti olemaan se aktiivisin osapuoli tällä sivustolla, joten minuun saa reippaasti ottaa yhteyttä, jos huolia ja murheita ilmaantuu! :)Ystävällisin terveisin,

JToivonen

Hallitse treenipäiväkirjaa

» Lisää merkintä
» Oma treenipäiväkirja